Simple, Easy and Secure Collaboration

De “nieuwe” manier van werken zoals telewerken, flexwerken en virtuele werkplekken verandert de manier waarop mensen en organisaties extern en intern samenwerken. Deze dynamiek is een voorbode voor grote veranderingen die van invloed zijn op business modellen, de aard van digitale, sociale interacties en de technologie die collaboration ondersteunt.

Mobiele devices en Content Management Systemen (CMS) spelen zonder enige twijfel een cruciale rol bij het behalen van succes voor uw organisatie met dit “nieuwe werken”. Net zoals het inbrengen van consumentenapparaten (Bring Your Own Device) in de organisatie kiezen werknemers hun eigen manieren om content te delen (Bring Your Own App) op een voor hun meest efficiënte manier met alle bijbehorende risico’s. De risico’s zijn echter te groot om uw managers, verkopers en andere hooggewaardeerde werknemers via hun eigen cloud oplossing te laten samenwerken.

Dit infocenter vertelt u meer over de impact die de combinatie van een sociale workflow en toenemende connectiviteit heeft op de toegankelijkheid tot content en voorziet in cruciale informatie over oplossingen voor Enterprise Collaboration.

Aan bod komen onderwerpen als: Cloud Collaboration, BYOD, FileSharing en Informatiebeveiliging.

Dit InfoCenter wordt mogelijk gemaakt door:  Box

Share |

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Collaboration is in de Cloud

Collaboration in het mobiele tijdperk

Wat is collaboration in het mobiel tijdperkContent Collaboration Management
Content is essentieel voor iedere kenniswerker en het gebruik maken van sociale technologie rondom de content die zij creëert, is een belangrijk onderdeel van de wijze waarop organisaties de overgang naar een nieuwe manier van werken kunnen faciliteren. De standaard CMS'en ondersteunen meestal herhaalbare en gedocumenteerde processen. Deze systemen zijn vaak alleen gericht op samenwerking binnen de organisatie. Dus zonder ondersteuning voor externe samenwerking, ad hoc of ongestructureerd gebruik.

Mobile en BYOD
In de nieuwe mobiele wereld, heeft IT de uitdaging om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd, overal en op elk toestel toegang krijgen tot en kunnen samenwerken aan content.
De moderne gebruiker wil werken aan documenten in een heel scala van apparaten die meestal deel uitmaken van verschillende besturingssystemen en applicatie ecosystemen. Door gebruik te maken van de juiste applicaties en strategie voor BYOD raakt de kenniswerker betrokken en worden collaboration taken effectiever en efficiënter vastgelegd.

Lees onderstaande whitepapers en zorg ervoor dat uw collaboration tools precies datgene opleveren waar u naar op zoek bent:

 


Cloud File sharing

Wat is Mobile Computing?Cloud-File sharing; wat zeggen de analysten?

Cloud-Sharing Services, zoals Dropbox, stimuleren productiviteit en zijn een drijvende kracht achter collaboration. Maar deze services vormen ook serieuze security en compliance bedreigingen voor organisaties, omdat medewerkers gevoelige informatie volledig buiten de controle van IT kunnen delen. Dit heeft bijgedragen aan de opkomende markt van Enterprise File Synchronization & Sharing (EFSS).

De file share en synchronisatie markt van vandaag heeft weinig gelijkenis met de markt van drie jaar terug. De markt is snel uitgegroeid tot een functionaliteit die word gebruikt in mobiele, opslag, back-up of samenwerkingssituaties. Dropbox heeft de deur opengezet voor deze snel groeiende markt.

Lees meer over Cloud File Sharing volgens o.a. Gartner, Forrester en InfoTech in onderstaande whitepapers:

 
Lees meer over Cloud File Sharing in de praktijk:


Collaboration on any device

Enterprise Cloud File Sharing 

File sharing ongeacht device of besturingssysteem

Box for any device
Cloud file sharing diensten beantwoorden de wijdverspreide en groeiende behoefte van eindgebruikers om bestanden en content met elkaar te delen, zowel op regelmatige als op ad hoc-basis. De moderne gebruiker wil werken aan documenten in een heel scala van apparaten die meestal deel uitmaken van verschillende besturingssystemen en app ecosystemen.

Kijk hoe makkelijk Box op uw device te gebruiken is....

Box en Microsoft Sharepoint


Sharepoint in de Mobile Enterprise

Sharepoint en Box

 

U heeft al verscheidene en aanzienlijke investeringen gedaan in Microsoft SharePoint als belangrijk onderdeel van uw content management systeem. Echter blijft u worstelen met de overstap naar een meer mobiele en op samenwerking gerichte werkplek. Ontdek hoe u uw SharePoint-omgeving kunt uitbreiden en verbeteren om veilige Mobile Collaboration te realiseren: