Citrix Solutions | InfoCenter

De transitie naar de ‘software-defined workplace’ is in volle gang. Door het samenbrengen van virtualisatie, mobility management, netwerken en SaaS-oplossingen, worden nieuwe manieren ontwikkeld waardoor organisaties en mensen beter kunnen werken.

Citrix-oplossingen ondersteunen zakelijke mobility door te voorzien in veilige, mobiele werkomgevingen waarin mensen toegang hebben tot apps, desktops, data en communicatie op ieder device, over ieder netwerk en cloud. Lees er alles over in dit Citrix Solutions InfoCenter.

Dit InfoCenter wordt u aangeboden door  Meer over Citrix

Toekomstvisie op het werken: Softwaregedefinieerde werkplek

Meer over CitrixIn de afgelopen tien jaren zijn een aantal technologietrends, waaronder cloud, mobiel, en nu de evolutie naar softwaregedefinieerde omgevingen de rol van IT bij organisaties aan het transformeren. Netwerken, desktops, data en zelfs persoonlijke besprekingen zijn allemaal ontkoppeld van fysieke locaties en getransformeerd naar een volledige digitale mobiele workspace die organisaties volledige mobiliteit brengt.

Citrix leidt de transitie naar softwaregedefinieerde werkplek, vindt opnieuw uit hoe mensen op ideeën komen en hoe processen en faciliteiten worden ingericht zodat organisaties en mensen op een nieuwe manier kunnen werken. Lees hieronder meer over onze oplossingen.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Software-defined werkplekken


Creëer de software-defined werkplek met de oplossingen van CitrixDe toonaangevende oplossingen van Citrix versterken de mobiliteit van organisaties door het creëren van veilige, mobiele werkplekken waar werknemers directe toegang hebben tot applicaties, data en communicatietools op ieder device, via elk netwerk en binnen iedere cloud-omgeving.

Mensen zijn dan in staat op een nieuwe manier te werken met naadloze en veilige toegang tot alles wat ze nodig hebben om te kunnen werken, ongeacht waar ze zijn en hoe laat het is.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer...

BYOD-strategie


Wat ontbreekt in uw BYOD-strategie?Mobiele devices-programma’s spelen een belangrijke rol in het vergroten van de productiviteit binnen een onderneming. Echter heeft het gebruik van Mobile Device Management (MDM) oplossingen geleid tot slechte gebruikerservaringen, privacy-issues, beveiligingsrisico’s en stijgende kosten.

Enterprise Mobility Management (EMM) is een veel betere en completere aanpak voor het beheren van persoonlijke devices in een zakelijk setting. Lees meer...

 

Citrix Mobile Workspaces Infographic