enterprise Mobility

Mobiliteit speelt een grote rol binnen de huidige organisatie. Het biedt dan ook veel voordelen om overal, vanaf elk mobiel device te kunnen werken. Zo ondersteunen mobiele applicaties medewerkers in hun werkzaamheden. Maar er zijn ook een aantal zaken die mobility een complex maken. Zo kan ervoor worden gekozen om werknemers hun eigen toestel mee te laten nemen, ook wel Bring Your Own Device (BYOD) genoemd. Maar hiermee geef je veel controle uit handen. Door verschillende oplossingen, zoals Mobile Device Management (MDM) of Mobile Applicatie Management (MAM) kan hierop worden ingespeeld. Maar welke mobility-beheeroplossing past het beste bij uw organisatie?

Daarnaast moet ook de achterliggende architectuur gereed zijn voor mobility. Zo moet ervoor gezorgd worden dat er een mobiel ecosysteem is. Als dit er niet is, brengt dit verschillende integratie-uitdagingen met zich mee. Daarnaast is IPv6, de opvolger van IPv4, een voorwaarde voor goede connectiviteit tussen de systemen en moeten mobiele apparaten en applicaties mobiel worden aangeboden.

Meer informatie over Enteprise Mobility Management (EMM) en welke belangrijke rol mobility binnen Computing Everywhere speelt, wordt duidelijk op deze special pagina en tijdens de beurs.

Interessant voor u

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Infographic