Veelgestelde vragen over Marqit.be

Algemeen
• Wat is Marqit.be?
• Wordt de betrouwbaarheid van de informatie op Marqit.be door Marqit gegarandeerd?
• Hoe kan ik contact opnemen met Marqit?

Registreren
• Waarom zijn sommige velden op het registratieformulier verplicht?
• Als ik het registratieformulier heb ingevuld, lukt het mij niet om dit formulier op te slaan en te versturen. Hoe kan ik dit oplossen?

Inloggen
• Hoe kan ik in- en uitloggen op Marqit.be?
• Wat moet ik doen als het mij niet lukt om in te loggen op Marqit.be?

Membership
• Wat houdt een membership bij Marqit.be precies in?
• Ik heb een e-mail van Marqit.be ontvangen waarin ik word verzocht om mijn profiel van juiste gegevens te voorzien. Waarom?
• Wat doet Marqit.be met mijn gegevens?
• Hoe zeg ik mijn membership bij Marqit.be op?

Wachtwoord vergeten
• Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
• Als ik mijn wachtwoord wil opvragen, krijg ik een foutmelding nadat ik mijn e-mailadres heb ingevuld. Waarom?

Een whitepaper downloaden
• Hoe download ik een whitepaper?
• Ik wil een whitepaper downloaden, maar krijg de melding “Inloggen vereist”. Wat moet ik doen?
• Als ik een whitepaper wil downloaden, krijg ik een foutmelding. Wat moet ik doen?
• Kan ik telefonisch of per e-mail worden benaderd, nadat ik een whitepaper heb gedownload?
• Ik krijg een melding dat ik niet de rechten bezit om een whitepaper te kunnen downloaden. Hoe kan dit?

Nieuwsbrieven
• Ik wil mij afmelden voor één of meerdere nieuwsbrieven van Marqit.be, hoe doe ik dat?
• Ik heb mij afgemeld voor een Marqit.be nieuwsbrief, maar ontvang nog steeds nieuwsbrieven van Marqit.be. Hoe kan dit?
• Ik heb mij afgemeld voor alle Marqit.be nieuwsbrieven, maar ontvang incidenteel nog steeds e-mail van Marqit.be. Hoe kan dit?

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen.

 

Algemeen

• Wat is Marqit.nl?
Marqit.be is een online IT informatieplatform. Via de website en/of de thema nieuwsbrieven houdt Marqit.be u op de hoogte van de laatste en relevante ontwikkelingen binnen de ICT.  Daarnaast helpt Marqit.be middels nieuws, een omvangrijk marktoverzicht en een zeer uitgebreide whitepaper library IT professionals bij het oriënteren op en selecteren van IT oplossingen op het gebied van o.a. Beheer, Business Software, Cloud Computing, Networking & Communications, Outsourcing, Security, Storage en Virtualisatie.
• Wordt de betrouwbaarheid van de informatie op Marqit.nl door Marqit gegarandeerd?
Marqit spant zich in om de inhoud van haar webpagina’s regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt door de deelnemende leveranciers zelf ingevuld, het is op basis van vertrouwen dat wij de informatie publiceren. Eventuele onjuistheden worden door eindgebruikers aan ons doorgegeven. Daarnaast controleren concurrenten ook informatie van elkaar, waardoor wij het snel horen indien informatie onjuist is. Mocht u twijfelen aan de juistheid van bepaalde informatie of mocht u van mening zijn dat er informatie ontbreekt op de website, dan horen wij dit graag van u. Mail ons op service@marqit.be.  
• Hoe kan ik contact opnemen met Marqit?
Marqit is continu bezig om haar bezoekers nóg beter te ondersteunen tijdens de oriëntatie op en selectie van ICT oplossingen. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de website, nieuwsbrieven en/of online service van Marqit, neemt u dan gerust contact met ons op:
   o Stuur een e-mail naar de afdeling Member Services via service@marqit.be;
   o Neem contact met ons op via Twitter, door een tweet of direct message te sturen naar @MarqitService;  
   o Of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)70 313 00 70.    

Registreren

• Waarom zijn sommige velden op het registratieformulier verplicht?

De juiste profiel- en interessegegevens stellen ons in staat om u beter van de juiste informatie te kunnen voorzien. Daarnaast kunt u, zoals ook in ons Privacy Statement staat aangegeven, na het downloaden van een document en/of na het op een andere manier aanvragen van informatie worden benaderd door de partij die deze informatie bij ons heeft aangeleverd. Op deze manier kan deze leverancier u vrijblijvend verder voorzien in uw behoefte aan informatie. Om deze reden is ook het invullen van contactgegevens op ons registratieformulier verplicht.
• Als ik het registratieformulier heb ingevuld, lukt het mij niet om dit formulier op te slaan en te versturen. Hoe kan ik dit oplossen?
Heeft u alle velden ingevuld en vragen beantwoord? Alle vragen waar een * achter staat, moeten namelijk zijn beantwoord om het registratieformulier te kunnen versturen. Mocht dit niet de oplossing zijn, neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen. 

Inloggen

• Hoe kan ik in- en uitloggen op Marqit.nl?
Rechtsboven op de website kunt u klikken op “Inloggen”. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op “login”. Rechtsboven komt nu te staan “Ingelogd als:” gevolgd door uw naam. Als u weer wilt uitloggen, klikt u rechtsboven op “Uitloggen”.
• Wat moet ik doen als het mij niet lukt om in te loggen op Marqit.nl?
Heeft u het juiste wachtwoord ingevuld? Voor de zekerheid kunt u hier uw wachtwoord opnieuw aanvragen. Ook attenderen wij u graag op het feit dat alleen het e-mailadres waarmee u zich bij Marqit.be heeft aangemeld, door het systeem zal worden herkend. Indien uw huidige e-mailadres voor Marqit.be onbekend is, raden wij u aan te controleren of een ander en/of oud e-mailadres wel bekend is. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen.

Membership

• Wat houdt een membership bij Marqit.nl precies in?
Het Marqit.be membership is volledig kosteloos en vrijblijvend. Met een membership van Marqit.be geniet u onder andere van de volgende voordelen:
   o Het onbeperkt downloaden van whitepapers, business cases etc. in onze whitepaper library;
   o Een omvangrijk marktoverzicht met gratis informatie over de aangesloten leveranciers;
   o Het laatste nieuws op het gebied van ICT;
   o Korting op evenementen;
   o U ontvangt desgewenst één of meerdere Marqit nieuwsbrieven met een update van de voor u relevante whitepapers.
• Ik heb een e-mail van Marqit.nl ontvangen waarin ik word verzocht om mijn profiel van juiste gegevens te voorzien. Waarom?
In dat geval hebben wij het vermoeden dat u onjuiste gegevens heeft ingevuld op het registratieformulier. Zoals ook in ons privacy statement is te lezen, behoudt Marqit het recht om te allen tijde een membership bij Marqit.be te beëindigen, indien het registratieformulier gedurende de aanmelding voor Marqit.be onjuist en/of onvolledig is ingevuld. Voordat wij een membership beëindigen, versturen we echter eerst een e-mail waarin we verzoeken om het profiel alsnog van de juiste gegevens te voorzien. 
• Wat doet Marqit.nl met mijn gegevens?
Naast dat u zichzelf kunt aanmelden voor één van onze nieuwsbrieven, kunt u vanwege uw membership én relatie met Marqit.be ook incidenteel door Marqit.be worden benaderd met een service e-mail en/of een e-mail met voor u relevante informatie. Wanneer u een whitepaper downloadt en/of op een andere manier informatie aanvraagt, kunnen uw gegevens eenmalig worden verstrekt aan de IT leverancier achter de informatie. Deze leverancier kan u vervolgens benaderen over het onderwerp dat in het whitepaper en/of overige informatie aan bod is gekomen.  
• Hoe zeg ik mijn membership bij Marqit.nl op?
Om uw membership te kunnen opzeggen, dient u eerst rechtsboven op de website in te loggen. Klik vervolgens op “Ingelogd als:” gevolgd door uw naam, om op uw persoonlijke profielpagina te kunnen komen. Onderaan de pagina kunt u vervolgens “Membership opzeggen” aanklikken. Doorloop alle stappen totdat u per e-mail een bevestiging heeft ontvangen dat uw membership is opgezegd. Nadat uw membership is opgezegd, zult u geen e-mail van Marqit.be meer ontvangen en ook geen whitepapers meer kunnen downloaden.   

Wachtwoord vergeten

• Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze hier opnieuw opvragen.
• Als ik mijn wachtwoord wil opvragen, krijg ik een foutmelding nadat ik mijn e-mailadres heb ingevuld. Waarom?
Alleen het e-mailadres waarmee u zich bij Marqit.be heeft aangemeld, zal door het systeem worden herkend. Indien uw huidige e-mailadres voor Marqit.be onbekend is, raden wij u aan te controleren of een ander en/of oud e-mailadres wel bekend is. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen. 

Een whitepaper downloaden

• Hoe download ik een whitepaper?
Op onze website kunt u zowel op onze homepage, als ook op andere pagina’s én in de whitepaper library klikken op de titel van een whitepaper. Vervolgens komt u terecht op een pagina met een korte samenvatting van het whitepaper. 
   o Bent u al ingelogd op Marqit.be? Dan kunt u meteen klikken op de downloadknop, waarna de whitepaper op een nieuwe pagina wordt geladen. 
   o Bent u nog niet ingelogd? Klik dan rechtsboven op de website eerst op "Inloggen" en vul uw inloggegevens in. Daarna kunt u ook op de downloadknop klikken en zal het whitepaper op een nieuwe pagina worden geladen. 
   o Heeft u nog geen membership bij Marqit.be? Klik dan eerst rechtsboven op de website op "Registreren", vul het registratieformulier volledig in en klik op verstuur. Vervolgens krijgt u een bevestigingspagina te zien en klikt u op “OK”. U keert dan terug naar de pagina met de whitepaper samenvatting, waarna u op de downloadknop kunt klikken om het whitepaper te kunnen downloaden.   
• Ik wil een whitepaper downloaden, maar krijg de melding “Inloggen vereist”. Wat moet ik doen?
Om een whitepaper te kunnen downloaden, dient u eerst te zijn ingelogd. Klik dus rechtsboven op de website op “Inloggen” en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Nadat u bent ingelogd kunt u alsnog het whitepaper downloaden.
• Als ik een whitepaper wil downloaden, krijg ik een foutmelding. Wat moet ik doen?
Mogelijk veroorzaakt uw browser een probleem. Ons advies is om gebruik te maken van een recente versie van Internet Explorer (8 of 9). Open de browser opnieuw, zoek vervolgens het whitepaper op en probeer of u het whitepaper nu wel kunt downloaden. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen.    
• Kan ik telefonisch of per e-mail worden benaderd, nadat ik een whitepaper heb gedownload?
Ja. Wanneer u een whitepaper downloadt en/of op een andere manier informatie aanvraagt, kunnen uw gegevens eenmalig worden verstrekt aan de IT leverancier achter de informatie. Deze leverancier kan u vervolgens benaderen over het onderwerp dat in het whitepaper en/of overige informatie aan bod is gekomen.
• Ik krijg een melding dat ik niet de rechten bezit om een whitepaper te kunnen downloaden. Hoe kan dit?
In dat geval is uw membership op een eerder moment opgezegd. Mocht u het membership niet zelf hebben opgezegd, dan betekent dit dat wij uw membership hebben opgezegd. Zoals ook in ons privacy statement is te lezen, behoudt Marqit het recht om te allen tijde een membership bij Marqit.nl te beëindigen, indien het registratieformulier gedurende de aanmelding voor Marqit.nl onjuist en/of onvolledig is ingevuld. Mocht u uw account weer willen activeren, neem dan contact op met Marqit. Onze medewerkers zullen u verder helpen.  
 
Nieuwsbrieven

• Ik wil mij afmelden voor één of meerdere nieuwsbrieven van Marqit.nl, hoe doe ik dat?

Dit kan op twee manieren: via de nieuwsbrieven zelf én via de persoonlijke profielpagina. Onderaan de nieuwsbrieven vindt u de knop “afmelden”. Als u hierop klikt, komt u – automatisch ingelogd – uit op een pagina waarop uw interessegebieden staan aangegeven. Elk interessegebied staat voor één nieuwsbrief. Op deze pagina kunt u middels het aan- en uitvinken van interessegebieden bepalen welke nieuwsbrieven u wel en niet wilt ontvangen. Dit lijstje met interessegebieden kunt u ook vinden en aanpassen op uw persoonlijke profielpagina. Om hier te komen klikt u eerst rechtsboven op de website op “Inloggen”. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op “login”. Rechtsboven komt nu te staan “Ingelogd als:” gevolgd door uw naam. Wanneer u hierop klikt, komt u uit op uw persoonlijke profielpagina.   
• Ik heb mij afgemeld voor een Marqit.nl nieuwsbrief, maar ontvang nog steeds nieuwsbrieven van Marqit.nl. Hoe kan dit?
Marqit.be biedt niet dé Marqit.be nieuwsbrief aan, maar gespecificeerde nieuwsbrieven rondom thema’s zoals Beheer, Cloud Computing en Security. Wanneer u voor de Beheer én Security nieuwsbrief staat ingeschreven en u meldt zich alleen af voor de Beheer nieuwsbrief, zult u dus nog steeds de Security nieuwsbrief blijven ontvangen. Als u géén nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dient u álle interessegebieden op uw persoonlijke profielpagina uit te vinken.  
• Ik heb mij afgemeld voor alle Marqit.nl nieuwsbrieven, maar ontvang incidenteel nog steeds e-mail van Marqit.nl. Hoe kan dit?
Vanwege uw Marqit.be membership en whitepaper downloads in het verleden is er sprake van een commerciële relatie tussen u en Marqit.be. Op basis van deze relatie kunt u incidenteel door Marqit.be worden benaderd met een service e-mail en/of een e-mail met voor u relevante informatie. Indien u hier geen behoefte aan heeft, dan raden wij u aan uw membership bij Marqit.be in zijn geheel op te zeggen. Wanneer u uw membership heeft opgezegd, zult u geen e-mail van Marqit.be meer ontvangen en geen whitepapers meer kunnen downloaden.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?