Het strategische belang van de Cloud

Het fenomeen Cloud Computing is voor veel IT-verantwoordelijken en –professionals inmiddels gesneden koek en business managers beginnen ook steeds meer de waarde van Cloud Computing te ontdekken. Welke business- en IT-verantwoordelijke wil nou niet fors besparen op de kosten voor zijn IT-infrastructuur en de efficiëntie binnen zijn organisatie aanzienlijk verhogen? Het toepassen van IT-as-a-Service zorgt ervoor dat organisaties op een andere manier kunnen opereren, differentiëren én concurreren! Maar het creëren van een dergelijke situatie en IT-omgeving is makkelijker gezegd dan gedaan…

Welke infrastructuur en applicaties heeft u hiervoor nodig en welke voordelen kunt u realiseren zodra uw huidige IT-omgeving is getransformeerd naar de nieuw situatie? Dit InfoCenter geeft antwoord op die vragen en toont het strategische belang van de Cloud aan!

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Managing the Cloud: what's in it voor de (business) manager?

Het implementeren van een cloud-infrastructuur en –applicaties is uitdagend. Maar het beheren van die nieuwe infrastructuur en applicaties en het stroomlijnen van die processen gaat nog een stap verder. Om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving niet nog complexer wordt dan die momenteel als is, zal de integratie van Cloud-toepassingen met traditionele en heterogene platforms, management tools en applicatiearchitectuur op efficiënte wijze moeten worden ingericht. Dit geldt met name voor de inrichting van uw datacenter.

Welke managementtools heeft u nodig voor efficiënt beheer? Hoe kan ik mijn IT-afdeling voorbereiden op- en instrueren over de huidige en toekomstige uitdagingen rondom IT-management? Onderstaande whitepapers en onderzoeken bespreken de grootste uitdagingen voor IT operations-teams als het gaat om het beheren en stroomlijnen van de veranderende IT-omgeving en het datacenter.

Voordelen van Private Cloud

Hoewel een toenemend aantal applicatieontwikkelaars en zakelijke gebruikers profiteren van de cloud, zijn er nog steeds belangrijke versperringen op de weg naar de situatie waarin IT écht het verschil maakt.

Uit dit EMA onderzoek blijkt verrassend dat de integratie van private cloud-technologieën met bestaande IT-managementsystemen, nog vaak uitblijft. Dit kan op korte termijn leiden tot technologie-silo’s, waarbij de private cloud alleen maar bijdraagt aan de huidige complexiteit van datacenters in plaats van het bieden van een geconsolideerde laag binnen die datacenters.

Lees onderstaande whitepapers en ontdek wat de daadwerkelijke voordelen van Private Cloud kunnen zijn: