IT Goes Mobile

In een wereld waar 90% van de mobiele gebruikers hun apparaat 100% van de tijd binnen handbereik houden, moeten bedrijven en organisaties er zeker van kunnen zijn dat hun apps onmiddellijk kunnen worden uitgerold over een grote reeks van mobiele apparaten waaronder iOS en Android telefoons en tablets.

IBM is ervan overtuigd dat de impact die het internet had op bedrijven vergelijkbaar is met de impact die mobile zal hebben in de komende jaren. Waar het internet hele industrieën op zijn kop zette, zal mobile hetzelfde gaan doen. Het omarmen van de Mobile Enterprise heeft daardoor veel voeten in de aarde, met name op het gebied van applicatieontwikkeling, -beveiliging en –beheer.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

 • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
 • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
 • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Uw eigen BYOD strategie

Bring Your Own Device

De nieuwe BYOD-mindset van altijd en overal toegang voor mobiele devices tot het bedrijfsnetwerk brengt aanzienlijke gevolgen voor de IT-afdeling met zich mee. Steeds meer werknemers gebruiken hun persoonlijke mobiele devices voor zakelijke doeleinden. IT managers en CIO’s moeten zich beseffen dat, zelfs als ze werknemers niet toestaan om hun eigen mobiele devices te gebruiken, zij andere manieren zullen vinden om hun eigen devices te gebruiken.

Lees onderstaande whitepapers om te ontdekken hoe u de balans kunt vinden tussen het geven van flexibiliteit aan werknemers om hun eigen device te gebruiken voor zakelijke doeleinden en de mogelijke veiligheidsrisico’s en –kosten die het toestaan van BYOD met zich mee brengt.

 • De adoptie van BYOD op een veilige en flexibele manier
 • Checklist: Is uw IT-infrastructuur en security klaar voor Bring Your Own Device (BYOD)?
 • Een strategie ontwikkelen voor mobile collaboration en veilige BYOD
 •  


  Beheer uw mobiele IT-omgeving

  De flexibiliteit en connectiviteit van mobiele devices kan een organisatie wendbaarder en adequater maken. Maar het kan een organisatie ook kwetsbaar maken. Devices die klein en altijd on-the-go zijn, hebben een grotere kans op diefstal of beschadiging. Terwijl devices die remote access tot de IT-infrastructuur hebben, het risico lopen geïnfecteerd te raken of worden gehackt.

  Ontdek in onderstaande whitepapers hoe uw organisatie een mobiele IT-omgeving kan beheren:

 • Eén platform voor het beheren van mobiele devices en traditionele endpoints
 • Endpoint management en –security zorgt voor volledige bescherming van uw cloud-omgeving
 • Systems Engineering for Dummies
 •  


  Mobile Application Development


  Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om hun eigen mobiele bedrijfsapplicaties te maken om zodoende beter tegemoet te kunnen komen aan hun eigen specifieke behoeften. Maar hoe kan de IT-afdeling, die al worstelt met het beheren van de groeiende mobiele infrastructuur, de veiligheid van mobiele devices en –applicaties verzekeren gedurende de kritieke applicatieontwikkelingsfase?

  Lees in de volgende whitepapers het antwoord op al uw vragen rondom Mobile Application Development.

  The Mobile Enterprise


  The Mobile Enterprise is veel meer dan een trend. Het is de manier waarop bedrijven opereren, fundamenteel aan het veranderen. Het ontwikkelen van een mobiele strategie is een enorme onderneming; een groot aantal mobiele technologieën moet worden overwogen en geëvalueerd en er moet worden beoordeeld hoe en welke oplossingen het beste werken voor uw specifieke onderneming en zakelijke omgeving.

  Lees in de volgende whitepapers het antwoord op al uw vragen rondom Mobile Application Development.