Ingram Micro levert anti-phising oplossingen PhishMe

19-05-2017
Distributeur Ingram Micro neemt de anti-phising oplossingen van de Amerikaanse leverancier PhishMe op in het portfolio. Volgens het bedrijf gaan partners in de hele regio profiteren van deze samenwerking en bieden de op menselijke intelligentie gebaseerde anti-phising oplossingen van PhishMe stevige bescherming tegen hedendaagse geavanceerde veiligheidsbedreigingen.

Kees van Kempen, director advanced solutions bij Ingram Micro Benelux, benadrukt het belang van deze uitbreiding: ‘Ingram Micro groeit in de ict-beveiligingsmarkt, het sluiten van de distributieovereenkomst met PhishMe past erg goed in onze groeistrategie. Door deze samenwerking is ons security portfolio, met oplossingen waarmee onze partners het hoofd kunnen bieden aan cybersecurity-bedreigingen bij eindgebruikers, weer verbreed.’

PhishMe’s phishing incident response platform en phishing threat intelligence-oplossingen stellen security operations centers (soc) en incident response teams naar eigen zeggen in staat snel te reageren op cybersecurity-bedreigingen. De oplossingen geven werknemers de mogelijkheid om via een ‘actieve verdedigingslinie’ zelf spear-phishing, malware en andere cybersecurity-bedreigingen te identificeren en te melden.

Lees verder >>

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?