AFKC nieuwe Belgische distributeur Kaspersky Lab

08-03-2018
Utrecht, 8 maart 2018 – Kaspersky Lab heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met AFKC voor de distributie van zijn Kaspersky Enterprise solution portfolio op de Belgische markt. AFKC is een value-added distributor gespecialiseerd in oplossingen voor cybersecurity en antifraude. De twee bedrijven werken al langer met succes samen in Italië, waar AFKC-moederbedrijf Alfa Group is gevestigd. De Benelux-vestiging van AFKC werd in 2016 opgericht als eerste stap in de internationaliseringstrategie van Alfa Group, dat zich al twintig jaar richt op ICT-consultancy, systeemintegratie en softwareontwikkeling.

“AFKC bundelt een enorme kennis en ervaring in cybersecurity, ook in België kan het vertrouwen op een team met een sterke trackrecord. In Italië hebben we al zeer positieve ervaringen met de samenwerking: AFKC werd zelfs bekroond tot ‘Most Widely Acting Partner Worldwide’ op de Kaspersky Global Partner Conference. Ik ben ervan overtuigd dat we in België eveneens samen hoge ogen gaan gooien”, aldus Martijn van Lom, General Manager, Kaspersky Lab Benelux.
"Met AFKC willen we de ervaring en expertise die we in cybersecurity en anti-fraude hebben opgedaan ook naar andere Europese landen brengen, om te beginnen naar de Benelux. Onze historische samenwerking met Kaspersky Lab stelde ons in staat om onze Italiaanse klanten innovatieve en concurrerende technologische oplossingen te bieden. Het is heel belangrijk om Kaspersky Lab ook in de Benelux aan onze zijde te hebben: het opent de deur naar hele nieuwe kansen voor ons bedrijf”, zegt Fabrizio Mancini, CEO van AFKC.

Zowel AFKC als Kaspersky zullen aanwezig zijn op de Infosecurity.be in Brussels Expo. Respectievelijk staan de bedrijven op stands 08.C124 en 08.A140.


Over AFKC
AFKC is een value-added distributor van oplossingen voor cybersecurity en antifraude. Het biedt resellers, system integrators en providers van managed security services de beste oplossingen in de markt en support van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo helpt AFKC eindgebruikers om hun bedrijven, informatie en infrastructuren te beschermen tegen geavanceerde internetbedreigingen, cyberaanvallen en cybercriminaliteit. Hoewel AFKC in 2016 werd opgericht, kan het vertrouwen op een team van gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in cybersecurity en antifraude. AFKC werkt nauw samen met partners (system integrators, solution providers, MSP’s, VAR’s en resellers). Het biedt gespecialiseerde contactpersonen en services voor pre-sale en sale enablement, ontwerp, implementatie, management en training. Meer informatie op www.afkc.eu

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf dat langer dan 20 jaar actief is op de markt. Kaspersky Labs beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten zijn gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en voortdurende veranderende digitale dreigingen. Technologieën van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen. Meer informatie op www.kaspersky.com.
Meer over:
Kaspersky
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?