Generix Group kondigt de komst van mevrouw Aïda Collette-Sène aan

30-10-2018
EEN BEDRIJF GESTRUCTUREERD ROND HAAR KLANTEN EN GERICHT OP INTERNATIONALE ONTWIKKELING
De prioriteit van Aïda Collette-Sène is om kwaliteit en de klant centraal te zetten in de organisatie, om steeds beter aan de verwachtingen te voldoen. Daartoe zal zij zich in het bijzonder richten op:
- Versnelling van de omzetgroei op basis van een “Demand Generation” strategie;
- Het handhaven van de Delivery om een optimaal niveau van klantgerichtheid te garanderen, ongeacht de geografische locatie;
- Een ambitieus personeelsbeleid voeren op wereldschaal om de talenten, die nodig zijn om bovenstaande doelstellingen te bereiken, te behouden en aan te trekken.
Om haar missie binnen de groep te definiëren, legt Aïda Collette-Sène uit: “Generix Group is een mooi, stabiel en gezond bedrijf. Om haar groei voort te zetten, moet het bedrijf vandaag haar organisatie aanpassen en een wereldwijde dimensie bereiken. Dit is de missie die mij is toevertrouwd door Jean-Charles Deconninck, de Voorzitter van Raad van Bestuur”, die eraan toevoegt: “De internationale ervaring van Aïda Collette-Sène is een echte troef voor ons bedrijf. Het zal Generix Group in staat stellen om haar ontwikkeling te versnellen en tegelijkertijd haar groei te garanderen en haar rentabiliteit te verbeteren.”. 

EEN INTERNATIONALE ERVARING TEN DIENSTE VAN EEN WERELDWIJDE AMBITIE
Na een MBA “Information & Organization Systems” aan de universiteit van Laval in Quebec, begon Aïda Collette-Sène haar professionele carrière in Canada. In 1996, na enkele jaren ervaring in grote Noord-Amerikaanse adviesbureaus, trad ze in dienst bij CGI’s Business Computing Company (CIA) voordat ze in 2007 werd benoemd tot CEO Frankrijk.
In 2010, trad ze in dienst bij CGI Frankrijk als CEO. Ze nam deel aan de fusie met LOGICA en bekleedde vervolgens de functie van Senior Vice President tot 2018.
Aïda Collette-Sène is lid van Syntec.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?