Type2Solutions lanceert One2Label Automation

01-11-2018
Automatisch en snel labels printen

“We hebben One2Label Automation ontwikkeld op basis van de behoefte van klanten die veelvuldig gebruik maken onze SaaS-oplossing Palletlabel. Zij zoeken een schaalbare on-premise oplossing die eenvoudig aangestuurd kan worden vanuit het ERP, WMS of MES om razendsnel labels af te drukken. One2Label Automation sluit naadloos aan op het logistieke proces en is zowel robuust als flexibel. Met One2Label Automation kan iedere organisatie op basis van trigger bestanden uit een bestaand IT-systeem automatisch en snel labels printen”, aldus Jack de Hamer, directeur Type2Solutions.

Eenvoudig labels afdrukken in 3 stappen
1. Start het automatische printproces vanuit uw systeem
Het automatische printproces wordt gestart vanuit het ERP, WMS of MES naar aanleiding van een business event, zoals een verzending. Hierbij wordt er door het systeem een trigger file (databestand) aangeboden aan One2Label Automation.
2. Laat One2Label Automation het werk voor u doen
One2Label Automation neemt u het werk uit handen en combineert de gegevens in de trigger file met de label lay-out. Het genereren van barcodes, tellers en symbolen gebeurt volledig automatisch.
3. Haal uw labels van de printers
Nadat de gegevens zijn samengevoegd met de lay-out wordt het printer instructie bestand aangemaakt. Dit bestand in ZPL II® formaat (Zebra Programming Language) wordt door One2Label Automation direct naar de printers verstuurd, door de printers verwerkt en afgedrukt.

Voordelen
One2Label Automation is makkelijk te implementeren zonder aanpassingen aan het ERP-systeem, WMS of MES en vergt geen grote IT-investeringen. Het is ontwikkeld op basis van de volgende uitgangspunten: naadloze aansluiting op het bedrijfsproces, draait als een Windows® Service, onafhankelijk van het aantal printers, is robuust, snel, schaalbaar, uitbreidbaar en light-weight.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?