Deze smartphones ondersteunen het zorgproces

11-02-2019
Ondersteunt het zorgproces
De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn zeer snel op te laden en gemaakt voor de zorg. Met de multifunctionele handhelds kunt u barcodes scannen, bellen, fotograferen en de apps voor het EPD/ECD gebruiken. Deze handhelds ondersteunen het zorgproces en zorgen ervoor dat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd geven aan cliënten en patiënten.

Snel en nauwkeurig scannen
Met de ingebouwde 1D-, 2D- en RFID scanner worden barcodes op bijvoorbeeld polsbandjes en infuuszakken nauwkeurig en snel gelezen. Zelfs slecht leesbare en beschadigde codes worden moeiteloos gelezen.

Infectiepreventie
Deze antibacteriële behuizing remt de groei van de meest voorkomende micro-organismen en draagt zorgt voor een veiligere patiënt-/cliëntomgeving. Deze zorgproof handheld is, in tegenstelling tot de vele reguliere smartphones voor consumentengebruik, wel te reinigen met medicinale alcohol.

Lange gebruiksduur
Een consumenten smartphone is niet gemaakt om continu gebruikt te worden. De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn ontworpen om 10 uur continu gebruikt te worden.


Wilt u weten of deze multifunctionele handhelds van LogicalXL ook uw zorgproces effectiever kunnen maken, zodat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd kunnen geven? Ga naar logicalxl.nl voor meer informatie of bezoek van 12 – 14 maart 2019 de inspiratiestand van LogicalXL tijdens de vakbeurs Zorg & ICT / Zorgtotaal.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?