LogicalXL brengt kleur en sfeer in de zorg

28-02-2019
Breng kleur en sfeer in de zorg
Kleuren hebben een grote invloed op de gemoedstoestand. Zo staat de kleur geel bekend als een heldere en vrolijke kleur en is groen een rustgevende kleur. Door het gebruik van kleuren kunnen zorginstellingen minder klinisch en aangenamer gemaakt worden voor cliënten, patiënten, bezoekers en zorgverleners. De keuze voor een bepaalde kleur of kleurencombinatie is volledig aan u. Mix & Match!

Volledig gefabriceerd van hoogwaardige kunststof
De wagens zijn volledig gemaakt van Polyurethaan, een hoogwaardige kunststof. Hierdoor zijn de wagens licht, wendbaar, goed bestand tegen krassen en zeer hygiënisch. Daarom staan deze wagens garant voor jarenlang zorgplezier.

Complete uitvoering voor meer zorgtijd
De verzorgingswagens zijn standaard uitgevoerd met een uitschuifbaar werkblad, wielen met rem, een antistatisch wiel, geïntegreerde handgrepen, een ampullenopener, afsluitbare lade voor medicatie, houder voor de zuurstoftank en een afvalemmer. Dankzij deze complete uitvoering heeft u alle benodigdheden direct onder handbereik. Hierdoor is uw zorgproces effectiever en geeft u meer zorgtijd aan uw patiënten en cliënten.

Bepaal zelf de configuratie
U kunt de wagen geheel naar uw wensen configureren. Kies het aantal lades, de ladehoogte, de kleuren en eventueel het aantal medicatielades. Daarnaast zijn de wagens modulair op te bouwen met diverse accessoires, zelfs na ingebruikname.

Duurzaam
De hoogwaardige polyurethaan kunststof, het doordachte ronde ontwerp, het eenvoudige onderhoud en alle upgrade mogelijkheden garanderen een indrukwekkende lange levensduur. Alle componenten van de wagen zijn volledig te recyclen.

Wilt u weten of deze innovatieve medicijn- en verzorgingswagens ook uw zorgproces kunnen opfleuren, zodat iedereen zich prettig voelt in uw zorginstelling? Ga dan naar logicalxl.nl voor meer informatie of bezoek van 12 – 14 maart 2019 de inspiratiestand van LogicalXL tijdens de vakbeurs Zorg & ICT / Zorgtotaal.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?