Ascom lanceert met de Myco 3 smartphone

01-03-2019
Ascom introduceert de Myco 3. Deze smartphone is onderdeel van het Ascom Healthcare Platform en optimaliseert digitale, mobiele processen door samen te werken met verschillende software, apps en andere geïntegreerde devices.

De Ascom Myco 3 is een 5-inch Full HD-smartphone die workflows ondersteunt in de gezondheidszorg en andere zakelijke bedrijfssectoren. Doordat de smartphone gebruikmaakt van orchestration-software, kan deze probleemloos integreren met apps en systemen, zoals Elektronische Patiënten/Cliënten Dossiers en een breed scala aan taak- en alarmbeheersystemen. Hierdoor kan de smartphone gefragmenteerde gegevens omzetten in bruikbare informatie, waardoor medewerkers een stuk mobieler en dus efficiënter kunnen werken.

De Ascom Myco 3 is Google™ gecertificeerd, waardoor de volledige app-bibliotheek toegankelijk is. Daarnaast beschikt dit device over een hot-swappable batterij die kan worden vervangen zonder apps te sluiten of het apparaat uit te schakelen.

Olaf Hendriks, Algemeen Directeur Ascom Benelux: “Onze klanten hebben een smartphone nodig die het gebruiksgemak van het vertrouwde Android™-besturingssysteem combineert met de zakelijke beveiliging en betrouwbaarheid van een professionele telefoon. Deze lancering markeert een belangrijke uitbreiding van ons aanbod van mobiliteitsoplossingen. Daarnaast onderstreept het onze visie: het gat dichten in de digitale informatievoorziening, en laat het tegelijkertijd zien hoe diep we kunnen integreren in de gezondheidszorg en andere bedrijfssectoren. Kortgezegd is de Ascom Myco 3 een grote stap voorwaarts in onze missie om digitale communicatie en onderlinge afstemming in mobiele gezondheidszorg en zakelijke workflows te verbeteren.”

De Myco 3 is onthuld en gedemonstreerd op HiMSS19 in Orlando, Florida. Hierna wordt de nieuwe smartphone in Nederland tijdens Zorg & ICT gedemonstreerd, het event voor digitaal gedreven zorg dat plaatsvindt van 12 tot en met 14 maart in Jaarbeurs in Utrecht. Olaf Hendriks: “We zijn enthousiast en blij dat we de Myco 3 de komende maanden kunnen presenteren en demonstreren, zodat zichtbaar wordt hoe de Myco 3, samen met alle andere elementen uit onze platformoplossingen, workflows kan optimaliseren in allerlei sectoren, zoals de gezondheidszorg, industrie, retail en de horeca.”
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?