Oerlikon Balzers Benelux in Sint Truiden gecertificeerd

27-12-2019
Oerlikon Balzers Benelux in Sint Truiden gecertificeerd als Forming Tools Competence Center
Balzers / Sint Truiden, november 2019. Ons klantencentrum in Sint Truiden, België, is gecertificeerd als een Forming Tools Competence Center.
Het centrum is gecontroleerd en heeft met succes aangetoond dat het in staat is om vervormingsgereedschap te behandelen volgens de wereldwijde normen van Oerlikon Balzers.
De reikwijdte van de audit omvatte excellentie in veiligheidsprocedures, kwaliteitsprocessen, transport, handling en apparatuur, procestechnologie, opleidingsniveau en vaardigheden van de werknemers.
Het klantencentrum van Sint Truiden werd in 1992 geopend als 12de coatingcentrum van Oerlikon Balzers wereldwijd. Vanaf het begin was Forming Tools een belangrijk segment voor het coatingcentrum.
Sinds 2012 is Sint Truiden zijn polijstafdeling gestart, voornamelijk met de focus op post-polijsten. Later heeft het centrum de scope uitgebreid met het voorpolijsten van enkele belangrijke klanten.
Begin 2019 werden investeringen gedaan in extra polijst- en regelapparatuur en onze operators hebben intensieve internationale trainingen gevolgd om te voldoen aan de wereldwijde polijststandaarden van Oerlikon Balzers.
Eind oktober heeft het centrum met succes de technische audit van Oerlikon Balzers doorstaan en is nu gecertificeerd als 2e centrum wereldwijd als een Forming Tools Competence Center.
Het doel is nu om full-service met pre-polijsten, coaten en post-polijsten te bieden aan de metaalvormende industrie in België en Nederland.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?