Paul Danneels niet langer cto bij Fednot

09-04-2021
Paul Danneels is niet langer verbonden aan Fednot, de Federatie van het Notariaat. Dat bevestigt Jan Sap, de directeur-generaal van de federatie aan Computable. Danneels werkte er als business en innovation manager, in tandem met cio Gerdy De Clercq. Van De Clercq was al langer geweten dat hij Fednot gaat verlaten.

Danneels kwam medio 2017 in dienst bij het notariaat, nadat hij tien jaar lang als cio had gewerkt voor de VDAB. Het was zijn taak om innovatieve dossiers uit te werken en de notarissen mee te nemen in de digitale disruptie. Onder Danneels zagen bijvoorbeeld projecten als Biddit (een onlineplatform voor de verkoop van immo) en eStox (het digitale aandelenregister) het levenslicht.

Op de redenen van het vertrek wil Jan Sap niet ingaan, maar hij benadrukt wel dat Danneels sterke resultaten kon voorleggen bij het notariaat. 'Het was een man die ver vooruit kon kijken en veel en goede innovatieve ideeën had', zegt Sap. 'Zo heeft hij ons ook bijvoorbeeld op het pad van de ai gezet. Veel van de zaken die hij mee heeft gerealiseerd, hebben ook  een duidelijk nut buiten het notariaat, omdat bedrijven en burgers er mee van kunnen profiteren. Ik wil hem graag voor zijn werk bedanken.'

Lees verder >>

Meer over:
Loopbaan
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?