Infor helpt bierbrouwer Duvel van Excel af

15-11-2021
Infor, de Amerikaanse erp-specialist, gaat supply planning software leveren aan de Belgische brouwerij Duvel Moortgat. Het bedrijf gaat de software inzetten om zijn bierproductie te plannen en te optimaliseren.

Duvel Moortgat brouwt speciaalbieren Duvel, Vedett, 't IJ, La Chouffe, De Koninck, Liefmans en Maredsous. Het bedrijf heeft tien productiesites in onder meer België, de US en Tsjechië. Daarnaast zijn er kantoren in Frankrijk, Groot-Brittannië, China en Spanje.

Tot nog toe werden de brouw- en productieprocessen bij het bedrijf grotendeels geregeld met Excel-sheets, maar die situatie werd onhoudbaar. Niet alleen door de groei van het bedrijf, maar ook doordat bierproductie een seizoensgebonden activiteit is en omdat corona leidde tot een onvoorspelbare productie. 

Duvel installeerde eerder al supply planning-software en vult deze nu verder aan met tools om de eigenlijke productie in te plannen. Daardoor beschikt Duvel over software die zowel op de lange als op de korte termijn inzicht in het productieproces levert. Door de software kan Duvel zijn voorraad optimaliseren, voorspellingen doen, in real time aanpassingen doen aan onvoorziene omstandigheden en de productie beter op de vraag afstemmen. 

Lees verder >>

Meer over:
Digital Workplace
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?