Unit4 koopt Compright en breidt ERPx uit

17-11-2021
Unit4, leverancier van zakelijke cloudapplicaties, heeft Compright overgenomen. Dit is de aanbieder van een intuïtieve oplossing voor middelgrote organisaties met complexe behoeften op het gebied van compensatiebeheer. Met de overname breidt Unit4 de mogelijkheden van zijn erp-platform ERPx uit.

Dankzij de integratie van data en ingebouwde mogelijkheden voor gegevensanalyse, kunnen organisaties met Compright hun volledige compensatieproces automatiseren. Daarbij wordt rekening gehouden met factoren die nodig zijn voor het berekenen van prestatiebeloningen voor werknemers in uiteenlopende geografische regio’s.

‘Organisaties staan voor de opgave om hun digitale transformatie te versnellen, maar hebben moeite met het aantrekken en behouden van het daarvoor benodigde talent’, zegt Unit4-ceo Mike Ettling. ‘Met compensatiebeheer kunnen ze snel reageren op de beschikbaarheid en toenemende mobiliteit van talent. De oplossing van Compright sluit goed aan op de erp, hcm en financiële planning en analyse in ERPx.’

Lees verder >>

Meer over:
ERP
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?