Cybersec Europe grootste security-beurs van Benelux

15-04-2022
Op 11 en 12 mei 2022 vindt in Brussels Expo de eerste editie plaats van Cybersec Europe, de grootste Europese beurs over it-beveiliging en opvolger van Infosecurity. Honderd exposanten worden verwacht. Computable is mediapartner van Cybersec Europe.

Doel van Cybersec Europe is om cybersecurity op de strategische agenda te krijgen van bestuurskamers en politici over heel Europa. Waar voorgaande beurs de focus legde op cybersecurity-oplossingen, belicht Cybersec Europe het strategische aspect van it-beveiliging.

Cybersecurity Europe is een hybride beurs. Ze brengt zowel live als digitaal Europese experten, beleidsmakers, ontwikkelaars en besluitvormers, verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van kritieke processen en gegevens, samen.

‘Meer dan ooit is duidelijk dat it-security geen kwestie is van de juiste tools om je eigen bedrijf te beveiligen, maar dat er een uitgebreide strategie op macroniveau nodig is’, zegt Bram van den Braak, woordvoerder van Jaarbeurs, de organisator van Cybersec Europe. ‘Op Cybersec Europe brengen we alle onderdelen van het geheel samen, zodat onze bezoekers een uitgekiende cyberbeveiligingsstrategie kunnen uitbouwen.’

Lees verder >>

Meer over:
Beveiligingsbeleid
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?