DigiCert koopt DNS Made Easy voor dns-services

13-06-2022
DigiCert heeft voor een onbekend bedrag DNS Made Easy overgenomen. Met de overname breidt DigiCert zijn ‘digital trust’-portfolio uit met beheerde dns-services (domain name system) en gelieerde merken, waaronder Constellix. Deze dns-services zijn wereldwijd beschikbaar en bieden snelle responsetijden. DigiCert wordt ondersteund door investeerders Clearlake Capital, Crosspoint Capital en TA Associates.

Door de overnamen beschikken DigiCert en zijn partners over het beheer van de levenscyclus van certificaten, met een efficiëntere validatie van de domeincontrole, een geïntegreerde dns- en certificaatervaring en vereenvoudigde dns-configuratie. Verder verbetert de combinatie van beide bedrijven volgens DigitCert de veiligheid van certificaatvalidatie en maakt het de automatisering van toekomstige validaties mogelijk. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor geautomatiseerd lifecyclemanagement van certificaten.

DNS Made Easy biedt wereldwijd beheerde dns-services aan met een snelle responstijd, optimalisatie van internetverkeer, netwerkmonitoring voor bedrijven en andere geavanceerde dns- en cdn-beheerfuncties. De oplossingen van DNS Made Easy zijn gebaseerd op een netwerk dat ruim 38 miljard aanvragen per dag verwerkt en diensten levert aan digitale merken zoals Twilio, Palo Alto Networks en Under Armour.

Lees verder >>

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?