Appronto steekt Belgische grens over

09-09-2022
Appronto heeft een nieuwe vestiging geopend in België. De Nederlandse low-code-specialist noemt dit ‘een logische stap gezien de groei en de toenemende populariteit van en grote vraag naar low-code-oplossingen’. Zusterbedrijven Dimensys en Cards PLM Solutions waren al actief op de Belgische markt.

Appronto werd het afgelopen jaar niet alleen de eerste Europese Siemens Smart Expert Partner, maar ontving ook de Boomi Partner Spotlight Award én werd verkozen tot de Top Cloud Partner Benelux van Siemens. Uitbreiding naar een Belgisch team was dus een logisch vervolg. De intentie is om uit te groeien tot een leidende partij op het gebied van digitale transformaties. Europabreed wordt daarbij gestreefd naar een plek in de top vijf.

De opening van de Belgische vestiging gaat gepaard met de aanwerving van een eigen account executive. Deze zal opereren vanuit het Dimensys-kantoor in Antwerpen. Appronto heeft al klanten in België en Luxemburg zoals KLEA (Brussel) en Saphilux (Luxemburg). 

België is klaar voor low-code en digitale transformatie; steeds meer organisatie gebruiken dit al of verwachten in de toekomst hiermee aan de slag te gaan, klinkt het bij Appronto. Het bedrijf wijst specifiek naar Antwerpen, waar in de industrie en de logistieke al veel gewerkt wordt met intelligente oplossingen gebaseerd op low-code-ontwikkeling. Dit soort oplossingen wordt ingezet voor bijvoorbeeld onderhoudsprocessen of het ontsluiten van processen die nu in erp-pakketten zitten.

Appronto vermoedt mooie kansen om de eigen expertise toe te passen ‘in een interessante en kansrijke groeimarkt’.

Lees verder >>

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?