Comax breidt aanbod uit met overgenomen Dashboard

09-09-2022
Comax, bekend van software voor documentarchivering en -herkenning en boekhoudautomatisatie, breidt zijn aanbod uit met de online-crm-toepassing Dashboard. Het Brasschaatse bedrijf verwierf in maart dit jaar de rechten en broncode van Dashboard.

Dashboard is een online-toepassing voor klanten- en voorraadbeheer en facturatie- en agendasoftware. De focus ligt, in vergelijking met concurrenten, op het financiële luik en dat is een bewuste keuze, zegt medezaakvoerder Géry Lambrechts van Comax. ‘Onze belangrijkste doelstelling is dat de ondernemer snel een overzicht heeft van hoe zijn bedrijf ervoor staat.’ 

Daarnaast staat ook de samenwerking tussen ondernemer en accountant centraal. Zo beschikken accountants in Dashboard Share bijvoorbeeld over over een digitaal klantenportaal waarin de aan- en verkoopfacturen van bedrijven constant kunnen doorstromen naar gekoppelde boekhoudpakketten. De documenten worden ook automatisch omgezet in een universal business language (ubl; standaard voor elektronische bedrijfsvoering) zodat de accountant ze makkelijk kan boeken. Daarna worden de verwerkte cijfers direct teruggekoppeld naar de ondernemer.

Om het beheer en de uitbouw van Dashboard in goede banen te leiden, bundelde Comax de krachten met Yoshi Peters, die vanaf dag één betrokken is bij de ontwikkeling van Dashboard. Hij is medebestuurder van het zusterbedrijf Dashboard en zal de leiding hebben over verdere nieuwe ontwikkelingen binnen de crm-toepassing.

Lees verder >>

Meer over:
CRM
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?