Orchestry-platform breidt uit naar België

09-11-2022
It-dienstenleverancier Inetum-Realdolmen gaat Orchestry aanbieden in België. Het Orchestry-platform biedt een interface, waarmee zowel it-beheerders als eindgebruikers in organisaties aan de slag kunnen met het hele pallet tools van Microsoft 365. Naar eigen zeggen is Inetum de eerste partij die Orchestry aanbiedt in België.

Microsoft 365 biedt heel wat tools om samenwerken eenvoudiger te maken, maar de hoeveelheid ervan zorgt soms voor verwarring en tijdverlies. Het Orchestry-platform is hier het antwoord op. Het biedt voorgedefinieerde werkruimte-templates, een slimme werkruimteprovisioning, een informatieve werkruimteninventaris en robuuste governancefuncties. Alles is toegankelijk via één interface.

Hun samenwerking met  Orchestry moet klanten van Inetum helpen bij hun digitalisering. ‘We willen onze klanten die gebruik maken van Microsoft 365 maximaal ondersteunen bij hun digitalisering, onafhankelijk van waar ze staan met de integratie van deze uitgebreide it-omgeving. Dit akkoord stelt ons in staat om de maturiteit van de Microsoft 365-omgeving bij onze klanten te verhogen‘, verklaart Ben Vicca, director application services & business solutions bij Inetum in België.

Bij monde van Valerie Sergienko, director product marketing bij Orchestry, is het bedrijf verheugd met de expansie naar België en de Europese markt. ‘Orchestry biedt de meeste meerwaarde wanneer een bedrijf de klant helpt met zijn digitale flow’, vertelt Sergienko. Inetum zelf implementeerde het platform alvast in ons land voor eigen gebruik.

Lees verder >>

Meer over:
Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?