Marqit

Voor ICT-professionals en ICT decision makers:

Via haar online platformen Marqit.nl en Marqit.be geeft Marqit ICT-beslissers en -professionals toegang tot een uitgebreide verzameling whitepapers, business en reference cases ingedeeld op thema en branche. Het is daardoor voor ICT-beslissers en -professionals een onmisbare bron van informatie bij de oriëntatie op en selectie van IT-producten en -diensten.

Voor ICT-leveranciers & -dienstverleners:

Als marktleider is Marqit voor ICT-leveranciers en -dienstverleners de aangewezen partner binnen het veld van B2B leadgeneratie en content marketing. Al ruim 10 jaar brengt Marqit als leadgeneratiespecialist vraag en aanbod samen binnen de zakelijke ICT-markt. De bezoekers van Marqit.nl en Marqit.be zijn ICT-beslissers en ICT-professionals die vanuit hun werk betrokken zijn bij (de beslissing over) de aankoop van ICT-producten en –diensten. Via de uitgebreide whitepaper library op de website en de thematische e-mail updates blijven zij op de hoogte van voor hen relevante ontwikkelingen binnen de ICT.

Bent u op zoek naar (marketing qualified) leads? Wij helpen u in contact te komen met bedrijven die op zoek zijn naar uw producten en diensten. We leveren leads door middel van online leadgeneratie via whitepapers. Het aantal vooraf afgesproken leads wordt gegenereerd met uw eigen content via content driven campagnes. Door onze automatische filters zult u alleen waardevolle leads ontvangen én bieden wij u directe ondersteuning door één van onze campaign managers.

Meer informatie over adverteren op Marqit.nl en/of Marqit.be kunt u vinden op de website van Jaarbeurs IT Media.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?