Eaton Electric Limited

Eaton Electric Limited

Grimshaw Lane
  Middleton
Verenigd Koninkrijk
+44 (0) 8700 545 333
ukcommorders@eaton.com
http://www.eaton.uk.com

Eaton’s Electrical Sector

Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en-beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; verlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via zijn wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2015 een omzet van $ 20,9 biljoen boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 95.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.com.

Documenten

18-01-2019EatonpdfENWhitepaper

Optimaliseer de bescherming en het energiebeheer met Eaton

Optimaliseer de bescherming en het energiebeheer met Eaton
Overweeg een virtualisatie-ready UPS van Eaton om de bescherming van uw virtuele servers te optimaliseren. In combinatie met Eaton’s Intelligent Power Software kunnen ze worden gemonitord en beheerd via uw virtualisatie-dashboard – waardoor maatregelen voor calamiteitenbeheersing kunnen worden geïnitieerd in geval van een alarm.
Lees verder>>
23-04-2019EatonpdfENWhitepaper

De nieuwe rol en kracht van het Datacenter

De nieuwe rol en kracht van het Datacenter
Er is een nieuwe, innovatieve categorie in opkomst die de hele datacenter-infrastructuur verandert in een bron van intelligentie voor IT-beheer. Lees nu alles over de evolutie van Data Center Infrastructure Management (DCIM) naar Data Center Service Optimization (DCSO) en ontdek de aanzienlijke voordelen die kunnen voortvloeien uit een aanpak die infrastructuur met intelligentie levert.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?