Thales Nederland B.V.

Thales Nederland B.V.

Bestevaer 46
1271 ZA  Huizen
Nederland
035 524 8248
info@nl.thalesgroup.com
http://www.thalesgroup.com/nl

Thales is een wereldwijde technologie leider in de luchtvaart-, transport-, defensie- en veiligheidssectoren. Met 64.000 werknemers in 56 landen behaalde Thales een omzet van € 14,6 miljard in 2016. Met meer dan 25.000 technici en wetenschappers heeft Thales een uniek vermogen om apparatuur, systemen en diensten te ontwikkelen die voldoen aan de meest complexe beveiligingseisen. De onderscheidende internationale aanwezigheid maakt het mogelijk om nauw samen te werken met haar klanten over de gehele wereld. Gepositioneerd als system integrator, product leverancier en service provider, is Thales één van Europa’s grootste spelers in de security markt. De securityteams van de Thales Groep werken samen met overheidsinstellingen, lokale autoriteiten en ondernemingen om geïntegreerde en robuuste oplossingen te ontwikkelen en in te zetten voor de beveiliging van burgers, kwetsbare gegevens en kritieke infrastructuren.

Thales biedt cryptografische oplossingen van wereldklasse en is mondiaal marktleider van cybersecurity oplossingen voor defensie, overheid, kritieke infrastructuur providers, telecom bedrijven, industrie en de financiële dienstensector. Met een waardepropositie die de volledige datasecurity keten adresseert, heeft Thales een uitgebreid pakket aan diensten en oplossingen variërend van security consultancy, dataprotectie, digital trust management en design, ontwikkeling, integratie, certificering en beveiligingsonderhoud van cybersecured systemen, tot cyberthreat beheer, toegangsdetectie en supervisie van beveiliging door de Cybersecurity Operation Centers in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Hong Kong. 

Bij Thales in Nederland werken ongeveer 1800 medewerkers in de vestigingen in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven. Thales Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en integratie van complexe high tech systemen voor de defensie-, luchtvaart-, transport- en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatiesystemen en cybersecurity.

Documenten

14-12-2021ThalespdfENWhitepaper

In 5 stappen naar effectieve gegevensbescherming

In 5 stappen naar effectieve gegevensbescherming
Geïntegreerde Data Discovery en Classificatie met verbeterde bescherming voor jouw data. Lees er alles over in deze whitepaper.
Lees verder>>
14-12-2021ThalespdfENWhitepaper

Your Data. Their Cloud.

Your Data. Their Cloud.
Your Data. Their Cloud. Lees in deze whitepaper hoe om te gaan als organisatie met uw Data en Cloud Security.
Lees verder>>
14-12-2021ThalespdfENE-book

Fido Authenticatie E-book

Fido Authenticatie E-book
IT-beveiligingsprofessionals over de hele wereld zijn het erover eens dat wachtwoorden achterhaald zijn en moeten worden beschouwd als een overblijfsel uit het verleden. De kosten en kwetsbaarheden wegen zwaarder dan de voordelen. Benieuwd naar betere oplossingen? Lees dan nu het E-book.
Lees verder>>
23-06-2021ThalespdfENWhitepaper

De beveiligingsoplossingen voor Google Workspace die alleen Thales biedt

De beveiligingsoplossingen voor Google Workspace die alleen Thales biedt
In een wereld van digitale transformatie en cloudgebaseerde apps, cloud providers en ondernemingen zijn we op zoek naar sterkere cloudbeveiliging en naleving. Google Workspace gaat deze uitdaging aan en biedt nu verbeterde privacy- en vertrouwelijkheidsopties met versleuteling aan de clientzijde. Een oplossing die het mogelijk maakt voor zakelijke klanten om volledige controle te hebben over hun coderingssleutels met behulp van de combinatie van SafeNet Trusted Access en CipherTrust Cloud Key Manager.
Lees verder>>
22-06-2021ThalespdfENWhitepaper

De Wie, Wat en Waarom van de GDPR

De Wie, Wat en Waarom van de GDPR
Het doel van deze whitepaper is om aan te tonen hoe een sterke en effectieve toegangsbeveiligingsoplossing, zoals Thales SafeNet Trusted Access, multinationals kan helpen om de aanbevelingen van de European Data Protection Board na te leven om te zorgen voor wettige gegevensoverdracht in overeenstemming met de Schrems II-uitspraak.
Lees verder>>
16-03-2021ThalespdfENWhitepaper

Wachtwoorden zijn een van de oudste beveiligingstools in de wereld van de software en het internet.

Wachtwoorden zijn een van de oudste beveiligingstools in de wereld van de software en het internet.
Wachtwoorden zijn een van de oudste beveiligingstools in de wereld van de software en het internet. Maar in de huidige omgeving kunnen wachtwoorden om verschillende redenen niet genoeg bescherming bieden aan bedrijven.
Lees verder>>
02-02-2021ThalespdfNLWhitepaper

Trendpaper Access Management

Trendpaper Access Management
Access Management Trendpaper 
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed