IGEL Technology

IGEL Technology

Interleuvenlaan 62
3001  Leuven
België
+32 16 394757
benelux@igel.com
http://www.igel.com/

Over IGEL Technology

IGEL Technology is een van 's werelds grootste fabrikanten van thin client hardware en software en is marktleider in Duitsland. IGEL ontwikkelt, maakt en verkoopt Linux-en Microsoft Windows-gebaseerde terminals in diverse uitvoeringen, waaronder conventionele desktopgebaseerde thin & zero clients en thin clients geïntegreerd in LCD-schermen. IGEL levert ook software om oudere pc’s en thin clients veilig toegang te geven tot gecentraliseerde IT-infrastructuren en virtuele desktops.

Documenten

23-08-2019IGELpdfENWhitepaper

Migreren naar Windows 10 lijkt de logische stap?

Migreren naar Windows 10 lijkt de logische stap?
Met Windows 7 EoL in januari 2020 en cloudoplossingen die meer en meer groeien, is het tijd voor bedrijven om te heroverwegen hoe ze hun computeromgeving voor eindgebruikers het beste kunnen optimaliseren voor veilige levering van applicaties, zonder desktopgebruikers te onderbreken.

Door Windows 10 te leveren vanuit het datacenter (of cloud) kunnen organisaties enorme winsten behalen op het gebied van IT-efficiëntie, hardware- en operationele besparingen en de productiviteit van eindgebruikers. Plus IGEL OS, gebaseerd op Linux, is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor het herbestemmen van uw oude desktophardware en is geoptimaliseerd voor toegang tot Windows in het datacenter of de cloud.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed