Comstor

Comstor

Loodsboot 19
3991 CJ  Houten
Nederland
+31 30 2489592
sales@nl.comstor.com
http://nl.comstor.com/

Over Comstor

Comstor (WestconGroup Inc.) is een technologiedistributeur met toegevoegde waarde van toonaangevende oplossingen op het vlak van beveiliging, collaboration, netwerken en datacenters. Het bedrijf transformeert de productieketen van technologie via zijn wereldwijde activiteiten op het vlak van cloud, implementatie en services. Comstor heeft teams in 70 landen en combineert technische expertise en marktkennis met toonaangevende partnerprogramma’s. Dankzij een uniek samenwerkingsmodel slaagt Comstor erin zijn partners een uitstekende ervaring te bieden en samen goede resultaten te behalen.

Comstor werkt al jarenlang samen met Cisco op verschillende technologieën, waaronder Networking, Data Center, Security en Wireless. Wij investeren continu in kennis en training van onze medewerkers, waardoor onze hoogopgeleide Product Specialisten onze partners altijd van kunnen dienst zijn.

Documenten

04-03-2020ComstorpdfENWhitepaper

Ransomware bescherming voor Dummies

Ransomware bescherming voor Dummies
Deze dummy gids biedt de lezer in 5 hoofdstukken een duidelijk beeld van welke eigenaardige aannames bestaan over ransomware, hoe criminelen daadwerkelijk te werk gaan en hoe organisaties zich hier zo goed mogelijk tegen kunnen bewapenen.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed