Sophos Benelux

Sophos Benelux

Hoevestein 11 b
4903 SE  Oosterhout (N.B.)
Nederland
+31 16 2480240
marketingbenelux@sophos.com
https://www.sophos.com

Sophos - Veiligheid eenvoudig gemaakt

Sophos maakt IT-beveiliging eenvoudig met de volgende generatie oplossingen die netwerken, servers en apparaten beschermen, waar ze ook zijn. Vandaag de dag vertrouwen meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen en een wereldwijd netwerk van kanaalpartners Sophos om eenvoudige oplossingen voor complexe veiligheidsuitdagingen te leveren.

Gefocust op innovatie en ondersteund door een wereldwijd netwerk van SophosLabs bedreigingsintelligentiecentra en marktleiderondersteuning, biedt Sophos oplossingen die eenvoudig te implementeren, onderhouden en beheren zijn, waardoor organisaties zich kunnen richten op prestatie en groei.

Documenten

21-02-2019SophospdfENWhitepaper

Emotet: Malware erger dan WannaCry en moeilijker om te stoppen

Emotet: Malware erger dan WannaCry en moeilijker om te stoppen
Dit document zal je Emotet helpen begrijpen, hoe het werkt en waarom het zo gevaarlijk is. We zullen ook uitleggen hoe de beste bescherming tegen Emotet werkt.
Lees verder>>
07-01-2019SophospdfENWhitepaper

Endpoint Security Buyers Guide

Endpoint Security Buyers Guide
De markt voor endpoint security is echter verstopt geraakt door de vele verschillende oplossingen en loopt over van betwistbare marketingclaims dat het steeds moeilijker wordt om een weloverwogen beslissing te nemen voor uw organisatie. Deze gids biedt duidelijkheid en loodst u door de belangrijkste preventieve technologieën en zorgt er zo voor dat je de juiste beveiligingsmaatregelen voor je endpoints kunt treffen, zodat jouw organisatie veiliger opereert. Ook is te zien hoe verschillende leveranciers presteren in onafhankelijke tests, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.
Lees verder>>
07-01-2019SophospdfENOnderzoek

De ransomware van (bijna) zes miljoen dollar onderzocht: SamSam

De ransomware van (bijna) zes miljoen dollar onderzocht: SamSam
Sophos heeft op de lange termijn onderzoek uitgevoerd naar de SamSam ransomware-campagne, na de introductie aan het einde van 2015. Dit rapport vat de resultaten samen van de attacker’s tools, technieken en protocollen met als doel een beter begrip te krijgen over deze relatief unieke gevaren.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed