Interxion

Interxion

Wezembeekstraat 2 bus 1
1930  Zaventem
België
+32 2 7090360
be.info@interxion.com
http://www.interxion.com/?c=nl-BE

Over Interxion

Wij zijn een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Wij ondersteunen meer dan 1.500 klanten, verdeeld over 39 datacenters in 11 landen. Wij stellen onze klanten in staat om op een veilige manier, met uitstekende responsetijden bedrijfskritische applicaties en content af te leveren bij en voor hun eindgebruikers.

Onze state-of-the-art datacenters bieden een omgeving, stroomvoorziening en koeling met prestaties en een betrouwbaarheid die de industriële standaarden overstijgen.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en wij zijn daarnaast actief in alle belangrijke Europese steden, waaronder Londen, Frankfurt en Parijs. Onze datacenters zijn altijd centraal gevestigd ten opzichte van de belangrijke zakencentra en beschikken over excellente stroomvoorzieningen en connectiviteitsmogelijkheden. Wij huisvesten meer dan 500 connectiviteitsproviders en 19 Europese internet exchanges.

Documenten

04-07-2019InterxionpdfENWhitepaper

Help uw klanten digitale transformatie geschikt te maken voor de toekomst

Help uw klanten digitale transformatie geschikt te maken voor de toekomst
In deze guide gaan we dieper in op de manier waarop serviceproviders en systeemintegrators hun klanten kunnen helpen bij het klaarstomen van hun veranderende bedrijf voor de toekomst, naast het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen met behulp van hybride cloud, multicloud en colocatie.
Lees verder>>
04-07-2019451 ResearchpdfENOnderzoek

Trends voor Europese hosters en beheerde serviceproviders

Trends voor Europese hosters en beheerde serviceproviders
In deze whitepaper onderzoekt Liam Eagle van 451 Research hoe de verwachting van de klant is veranderd door technologieën zoals hardwarevirtualisatie en de opkomst van everything-as-a-service en hoe IT-serviceproviders hun positie kunnen gebruiken om concurrentievoordeel te behalen.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed