Trend Micro

Trend Micro

Schaliënhoevedreef 20H
2800  Mechelen
België
+32 15281480

http://www.trendmicro.be/

Over Trend Micro

Trend Micro is wereldwijde specialist op het gebied van beveiligingssoftware en zorgt voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. De oplossingen voor consumenten, bedrijven en overheden bieden een gelaagde content-beveiliging voor optimale bescherming van informatie op mobiele apparaten, endpoints, gateways, servers en in de cloud. Trend Micro zorgt voor slimme bescherming van informatie, met behulp van een innovatieve beveiligingstechnologie die eenvoudig te gebruiken en beheren is en past binnen een dynamische wereld. Alle oplossingen worden dan ook ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network. Deze cloud-based infrastructuur wordt ondersteund door meer dan 1.200 beveiligingsexperts over de hele wereld. Voor meer informatie: http://blog.trendmicro.nl en http://trendmicro.nl

Documenten

16-03-2021Trend MicropdfENWhitepaper

Beveiligingsuitdagingen aangaan in hybride cloudomgevingen

Beveiligingsuitdagingen aangaan in hybride cloudomgevingen
Vandaag de dag zijn bedrijven erop uit om hun organisaties te transformeren om hun volledige digitale potentieel te maximaliseren. Echter draagt het ook een aantal grote beveiligingsuitdagingen met zich mee, lees hier meer over in deze whitepaper.
Lees verder>>
16-03-2021Trend MicropdfENWhitepaper

Zes stappen naar alomvattende containerbeveiliging in AWS

Zes stappen naar alomvattende containerbeveiliging in AWS
Zoals met elke technologie, zijn er afwegingen. Bij containers zijn die nadelen te vinden in de complexiteit van de infrastructuur, die kan leiden tot gaten in de beveiliging als er niet goed rekening mee wordt gehouden.
Lees verder>>
23-06-2020Trend MicropdfENWhitepaper

De grootste security uitdagingen van een succcesvolle cloud transitie

De grootste security uitdagingen van een succcesvolle cloud transitie
Organisaties van nu focussen zich grotendeels op digitale transformatie zodat ze hun online potentieel kunnen maximaliseren. Dit geeft ze immers een concurrentievoordeel en daarbij handvatten waarmee ze hun producten en diensten nog beter kunnen leveren aan de klant. Oplossingen als Amazon Web Services (AWS) helpen in dit geval organisaties van alle grootten en met een rijk scala aan behoeften om de stap naar de cloud te zetten.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed