Zerto

Zerto

18 Theale Lakes Business Park, Moulden Way
RG7 4GB  Reading
United Kingdom
+44 203 608 6000
info@zerto.com
http://www.zerto.com/

Over Zerto

Zerto, pionier op het gebied van ‘IT Resilience’, biedt software voor continue beschikbaarheid en disaster recovery. Zerto’s proactieve aanpak van recovery zorgt dat bedrijven kunnen vertrouwen in hun vermogen om iedere verstoring in bedrijfsprocessen het hoofd te bieden. Daarnaast biedt Zerto bedrijven een platform om eenvoudig nieuwe technologieën te introduceren en frequent wijzigingen door te voeren in relatie tot veranderende IT-budgetten en prioriteiten. De bekroonde oplossing Zerto Virtual Replication, die onderdeel is van het Cloud Continuity Platform™, biedt de simpelste en meest betrouwbare methode voor het beschermen van applicaties en data. Met Zerto halen bedrijven meer in huis dan alleen een BC/DR-oplossing. Het brengt ze ‘Resilience for Evolving IT™’. Voor meer informatie, kijk op www.zerto.com.

Documenten

22-06-2020ZertopdfENWhitepaper

Toekomst van de back-up: Van Periodiek naar Doorlopend

Toekomst van de back-up: Van Periodiek naar Doorlopend
In deze whitepaper wordt besproken hoe de back-upbehoeften veranderen en of de huidige back-uptechnologie kan voldoen aan de veranderende eisen van bedrijven om modernisering en digitale transformatie te stimuleren.
Lees verder>>
22-06-2020ZertopdfENWhitepaper

Bedrijfscontinuïteit en crisisherstel in het cloud-tijdperk

Bedrijfscontinuïteit en crisisherstel in het cloud-tijdperk
Download deze whitepaper en lees over het eerste IT Resilience PlatformTM in de branche dat in staat is tot multi-hypervisor en public cloud, en dat applicaties naar de cloud migreert en tegelijkertijd beschermt.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Twitterfeed