De populairste whitepapers van 2015

Het zit er weer aan te komen: het einde van 2015. Om het jaar te vieren zet Marqit de tien best gedownloade whitepapers van 2015 op een rij. De populairste onderwerpen van dit jaar zijn cloud computing, mobility en security.

Dit jaar is security een populair onderwerp. De top drie bestaat geheel uit security-whitepapers, met op nummer één ‘Web Application Security for Dummies’. Ook zijn cloud computing en mobility goed vertegenwoordigd in de top tien. Een reden om eens dieper te duiken in deze deelonderwerpen. Marqit heeft daarom per thema een deellijst gemaakt voor cloud computing, mobility en security. Deze zijn te vinden in het rechter kader 'Whitepapers per thema'.Web Application Security for Dummies

1. Web Application Security for Dummies

Web application security lijkt misschien een complexe taak. Deze gids onderzoekt de beste stappen die moeten worden gezet om een regulier programma op te zetten en kwetsbaarheden binnen uw website snel te kunnen vinden met een web applicatie scanner.


IT Policy Compliance for Dummies

2. IT Policy Compliance for Dummies

Dit ebook biedt een korte handleiding voor het leren begrijpen van IT Policy Compliance. Het onderzoekt de beste stappen die uw organisatie moet zetten om de IT-processen van uw organisatie in lijn te brengen met wet- en regelgeving en hoe u de naleving van deze wetgeving kunt bewijzen aan een accountant.


Informatiebeveiliging is een zaak van iedereen: 5 Best Practices

3. Informatiebeveiliging is een zaak van iedereen: 5 Best Practices

Solide ICT-beveiligingsstrategieën bevatten logischerwijs slim beleid, strenge handhaving en ‘deep monitoring/reporting’, maar moeten tevens een weerspiegeling zijn van de behoeften en gewoonten van gebruikers binnen de organisatie. Uiteindelijk zijn uw medewerkers niet alleen één van de grootste risico's voor informatiebeveiliging, maar ook uw ‘first line of defence’.


802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen

4. 802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen

Het moment om over te stappen naar 802.11ac is gekomen! Wave 1 implementaties bieden al netwerkprestaties die driemaal hoger liggen dan bij 802.11n wireless. Deze whitepaper laat u zien welke overwegingen u moet maken en welke stappen u moet zetten wanneer u overstapt op 802.11ac wireless.


Het ontwikkelen van een volwassen Mobiele Strategie: 4 criteria voor veilig samenwerken

5. Het ontwikkelen van een volwassen Mobiele Strategie: 4 criteria voor veilig samenwerken

Een moderne en volwassen mobiele IT-strategie is niet langer een vrijblijvende optie, het is een absolute noodzaak aan het worden. Uw uitdaging is het ontwikkelen van een IT-strategie en -architectuur die de nieuwe manier van werken (any place, any time, any where) kan ondersteunen door eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot informatie. Waar dan ook ter wereld en 24 uur per dag, elke dag.


Cloud-based Content Security: onwrikbaar fundament voor Enterprise Mobility & Collaboration

6. Cloud-based Content Security: onwrikbaar fundament voor Enterprise Mobility & Collaboration

Samenwerken is meer dan enkel voorzien in toegang tot data, kennis en content - dat moet gedeeld kunnen worden buiten netwerkgrenzen! Maar met de alsmaar toenemende hoeveelheid en complexiteit van cybercrime is dat nog niet zo eenvoudig te organiseren en in een collaboratieve omgeving is derhalve behoefte aan een nieuw model voor veiligheid.... Een model dat content en data centraal stelt en dat omringt met strenge controle voor user en identity management, Device & App veiligheid.


Cloud-based Content Security: onwrikbaar fundament voor Enterprise Mobility & Collaboration

7. Cloud-based file access, sharing en management vs. herinvesteren in inflexibele, kapitaalintensieve on-premise systemen

Download deze whitepaper en lees over scenario's en economische argumenten voor de migratie naar moderne enterprise content collaboration tools. Lees ook over ROI, TCO en de verwachte voordelen van het gebruik van cloud file sharing vs. het herinvesteren in inflexibele, kapitaalintensieve on-premise systemen.


eBook: Het beveiligen van Business Informatie in de Cloud

8. eBook: Het beveiligen van Business Informatie in de Cloud

Omdat (data) centralisatie de sleutel tot informatiebeveiliging is, bekijkt dit eBook hoe de Cloud kan helpen bij het versterken en versimpelen van security, door centralisatie. Onderzocht wordt hoe de Cloud u in staat stelt terug te gaan naar de basis van security om zo de uitdagingen van distributed computing aan te pakken en uw organisatie beter te kunnen beveiligen.


Vaarwel Storage Tiers! Herdefiniëring van data archiving en storage infrastructure management

9. Vaarwel Storage Tiers! Herdefiniëring van data archiving en storage infrastructure management

Beeld u zich eens in dat u beschikt over één centrale plek, één box van waaruit u heel eenvoudig storage tiers kunt consolideren, databeveiliging kunt garanderen, storage management kunt vereenvoudigen en storage kosten kunt verlagen… Dit is niet langer een illusie! Lees nu over revolutionaire oplossing die de betekenis van data archiving en storage infrastructure management herdefinieert.


De 6 essentiële elementen van een moderne mobiele strategie

10. De 6 essentiële elementen van een moderne mobiele strategie

Met een samenhangende mobiele strategie kan een organisatie de productiviteit van werknemers aanzienlijk verhogen, besluitvorming verbeteren en versnellen, effectiever omgaan met klanten. Uiteindelijk faciliteert de juiste mobiele strategie innovatie in de gehele organisatie, dus de tijd uw mobiele strategie goed te krijgen is nu!


My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Kies wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Whitepapers per thema