Hoe ziet moderne Endpoint Security eruit?

Hoe ziet moderne Endpoint Security eruit?

29-01-2016ENOnderzoek
Voeg whitepaper aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Vertel information security professionals over Endpoint Security en hij of zij zal waarschijnlijk denken aan antivirus software, vulnerability scanning en patch management. Deze drie gebieden vormen de essentie van endpoint security sinds het moment dat bedrijven voor het eerst verbonden waren met het Internet. Antivirus software, vulnerability scanning en patch management waren in de mid negentiger jaren tot aan 2000 relatief effectief in het detecteren en blokkeren van malware als virussen en internet wormen.

In de afgelopen jaren vertonen veel legacy security-methodieken, met name degenen die zijn gefocust op het endpoint, ouderdomskwalen. Hoewel handtekeningen en software updates belangrijk blijven voor het patchen van algemene kwetsbaarheden en het blokkeren van malware, worden traditionele endpoint security controls heel eenvoudig omzeilt door nieuwe vormen van gerichte aanvallen en geavanceerde malware. Met grote data breaches tot gevolg!

Dit analistenrapport beschrijft waarom en hoe endpoint security in een sneltreinvaart aan het veranderen is en wat er gedaan moet worden om nieuwe soorten malware en problemen rondom mobiele endpoints het hoofd te bieden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?