Het essentiële handboek voor een cyberaanval

Het essentiële handboek voor een cyberaanval

01-06-2017ENWhitepaper

Cybercriminelen zetten steeds hoger in. Ze richten zich nu op bedrijven met een slechte security, maar die wel veel geld op kunnen leveren. Het grotere mkb voldoet vaak aan deze omschrijving. Deze bedrijven nemen, ten opzichte van grote bedrijven, relatief weinig maatregelen op het gebied van cybersecurity. En dat terwijl deze bedrijven wel waardevolle informatie bezitten en meestal ook voldoende financiële middelen hebben om cybercriminelen mee te kunnen betalen.

Om alles erger te maken, wordt de organisatiegraad van cybercriminaliteit steeds hoger. Er zijn verschillende websites en fora waar cybercriminelen informatie, best-practices en kwaadaardige software met elkaar delen om zo het beste succesratio te krijgen. Beroepscriminelen voeren langdurige en hoogwaardige acties uit, vaak met succes. Door de komst van diensten als Malware as a Service en Ransomware as a Service, kan iedereen zich nu op een specifieke gebruiker op organisatie richten door gebruik te maken van de diensten van een professionele hacker.

Lees in dit handboek hoe u uw organisatie effectief kunt beschermen tegen bedreigingen in het moderne, alsmaar veranderende IT-landschap.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?