Amsterdam Airport Schiphol bouwt agile Cloud

Amsterdam Airport Schiphol bouwt agile Cloud

15-11-2017ENReference Case

Om zijn passagierservaring te verbeteren en de beste digitale luchthaven te worden, heeft Amsterdam Airport Schiphol besloten om een aantal van zijn IT-systemen naar de Cloud te migreren om flexibeler, veiliger en efficiënter te worden.

Om deze verschuiving te ondersteunen, heeft de luchthaven gekozen voor het implementeren van Red Hat® OpenShift als basis voor de hybride Cloudomgeving, ondersteund door Red Hat Gluster Storage, Red Hat JBoss® Middleware en andere Red Hat-producten om de ontwikkeling en implementatie te versnellen en het applicatie programmering interface (API) beheer te verbeteren.

Binnen slechts 10 dagen is deze oplossing geïmplementeerd. De nieuwe omgeving ondersteunt flexibele zelfbedieningsprocessen en biedt de leverancier flexibiliteit om de luchthaven snel en efficiënt te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe klantgerichte diensten.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?