Hoe CIO's de toekomst van werk vandaag vorm kunnen geven

Hoe CIO's de toekomst van werk vandaag vorm kunnen geven

21-11-2018ENWhitepaper
Voeg whitepaper aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Door de opkomst van gebruiksvriendelijke applicaties die werknemers in het dagelijkse leven gebruiken, verwachten zij ook een consumentachtige ervaring op de werkplek die hen meer flexibiliteit geeft voor waar en hoe ze hun werk uitvoeren. Daarnaast zal de arbeidsmarkt binnenkort overspoelt worden met een nieuwe generatie werkenden (de App-generatie) die opgegroeid is in een tijdperk van smartphones en internet. Zij verwachten te kunnen werken zoals zij dat willen, wanneer zij dat willen en met gebruik van voor hun bekende technologieën.

De werkplek van morgen komt dus dichtbij, maar zorgt wel voor een complexe omgeving voor CIOs en IT-managers. Zij moeten de balans zien te vinden tussen de verwachtingen van de jongere generatie en die van de meer ervaren werknemers. Ondertussen moeten zij ook de uitdagingen van de alledaagse operationele verantwoordelijkheden zoals krimpende budgetten en groeiende klantverwachtingen in goede banen leiden.

Lees nu het Breaking Barriers 2020 rapport van Fuze en leer hoe om te gaan met deze uitdagingen op basis van onderzoek onder 900 CIOs/IT Managers, 6.600 werknemers en 3.300 tieners.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?