User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen

User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen

11-09-2018ENProductbrochure
Voeg whitepaper aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Organisaties zijn tegenwoordig gebouwd rondom technologie, maar die technologie wordt nog steeds gecontroleerd en beheerd door menselijke handen. Om een netwerk veilig te houden, zowel intern als extern, is vertrouwen een essentieel ingrediënt. Medewerkers hebben dagelijks toegang nodig tot kritieke en gevoelige gegevens om hun werk uit te voeren en net als beveiligingsbedreigingen zijn werknemers niet statisch. Ze komen en gaan, nemen vrij, gaan op vakantie en gaan met pensioen. Tijdens het werken delen ze ook zeer regelmatig informatie.

Voor de meeste organisaties is de voor de hand liggende oplossing om simpelweg de toegang te regelen door het gebruik van wachtwoorden of sleutelkaarten. Die toegang dan ook echt bewaken is essentieel voor het verkrijgen van interne zichtbaarheid op medewerkers en het begrip van het gebruik van gevoelige informatie. Dit is waar veel organisaties falen.

User and Entity Behaviour Analytics (UEBA) is een krachtige tool voor het detecteren van en reageren op bedreigingen van interne gebruikers. Niet alleen helpt het bedrijven om bedreigingen te ontdekken, het helpt ze op een efficiënte manier die bedreigingen te prioriteren en te neutraliseren door elke actie van elke gebruiker bij te houden. Dit gaat een aantal stappen verder dan wat de meeste logsystemen momenteel doen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?