Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data

Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data

02-10-2018ENBusiness Case
Voeg whitepaper aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De groeiende hoeveelheid gegevens van elk bedrijf zijn een onvervangbare troef en gebruikers maken en bewaren deze informatie elke dag op een veelvoud aan verschillende apparaten en in de cloud. Je zult nooit minder data hebben dan je nu op dit hebt. En dat geldt ook voor organisaties en bedrijven. Denk daar maar eens over na.

Tot nu toe vereiste het beheer van uw groeiende hoeveelheid gegevens niet alleen exponentieel groeiende hoeveelheden opslag, maar ook de implementatie van vier of meer producten. Deze producten omvatten, maar waren niet beperkt tot, opslag, back-up software, backend databases, replicatie software en archivering software om er maar een paar te noemen. Het samenbrengen van die ongelijksoortige producten betekende weken van installeren, setuppen, integreren, testen en tweaken.

Alle inspanningen om stukjes van dit proces te automatiseren had als gevolg dat je ondergedompeld werd in een wereld vol leverancier specifieke plug-ins, het moeten leren van meerdere product specifieke scripting talen met beperkte functionaliteit, terwijl je aan het jongleren bent met allerlei verschillende tools. Dus zelfs als uw doel een geïntegreerde oplossing was, dan is de kans groot dat eindigde met een aantal virtuele ‘duct tape’ scripts die uit elkaar vallen als de onderliggende software en/of hardware verandert.

Ondanks uw inspanningen, weet u dat uw gegevens mogelijk nog steeds gevaar lopen. En ondanks pogingen tot automatisering rondom data, is het geheel een tijdrovend en kwetsbaar systeem. Dit e-book bespreekt wat u kunt doen om gegevens veilig te houden en hou u dat kunt automatiseren. Besproken wordt hoe u API's kunt gebruiken om uw gegevens te herstellen, te beheren, te beveiligen en in dit geval vooral om uw gegevens te automatiseren.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?