Security Awareness programma bij Stedin vermindert aantal cyberincidenten

Security Awareness programma bij Stedin vermindert aantal cyberincidenten

07-01-2019NLReference Case
Voeg whitepaper aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het werkgebied van Stedin omvat voornamelijk de Randstad en het Rijnmond- en Botlekgebied. 5000 Werknemers zijn samen verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten.

In deze drukke regio met ondermeer de grootste haven van Europa en een bijzonder complexe infrastructuur zijn de economische belangen enorm en is de energievoorziening cruciaal. Daarom heeft de ICT beveiliging bij Stedin de hoogste prioriteit, waarbij security awareness bovenaan de lijst staat.

Om de bewustwording over cybersecurity bij de medewerkers van Stedin Groep verder te verbeteren, zocht men naar een effectief, aantrekkelijk en vooral interactief leer- en trainingstraject. Het programma moest op alle niveaus binnen het bedrijf inhoudelijk aangepast kunnen worden en daarnaast voor zowel gebruikers als beheerders gebruiksvriendelijk zijn.

André Smits, Information Security Officer: “Het is een markt welke nog sterk in ontwikkeling is, waarbij veel andere e-learning modules en andere tests niet voldeden aan onze verwachtingen. Medewerkers moeten zich niet alleen nog veel bewuster worden van de cyberdreiging die er om ons heen is, maar je moet ze ook duidelijk maken dat hun verantwoordelijkheid daarin groot is. Met name daarop willen we onze medewerkers voorbereiden en trainen.”

Lees in deze case hoe medewerkers bij Stedin dankzij Security Awareness trainingen probleemloos cyberdreigingen herkennen en pareren.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?