Mobile File Sharing App: altijd en overal toegang tot bedrijfscontent

Mobile File Sharing App: altijd en overal toegang tot bedrijfscontent

25-04-2014ENReference Case
O2 Media bereikt als een toonaangevend mobiel bedrijf in potentie meer dan 20 miljoen klanten wereldwijd met hun marketing en diensten. Vanuit een productiviteits- en marketing perspectief was het voor O2 Media cruciaal haar verkoopteam uit te rusten met iPads. Tevens zochten zij een app die Sales real time toegang kon geven tot content terwijl zij bij klanten zaten. Naast het verhogen van de interne productiviteit wilde het bedrijf haar klanten imponeren en zich profileren als productivity thoughtleader en zo een blijvende indruk achterlaten door te laten zien hoe mobiele content sharing de productiviteit kan stimuleren.

Of u nu in de sales werkt of op de financiële, marketing- of HR-afdeling werkt; altijd en overal veilig toegang tot uw documenten en informatie (content) maakt u productiever en flexibeler.

Download deze case study om te zien hoe gigant O2 Media erin slaagde in dit geval haar Sales te ondersteunen met een mobiel platform haar productiviteit te vergroten en geld te besparen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?